Header Ads Widget

Bu alana reklam verebilirsiniz

Emzik seçimi ve kullanımı ile ilgili püf noktalar

Bebeklerin vazgeçilmez arkadaşı olan emzikler, bilinçli kullanıldığı zaman onların doğal emme iç güdüsünü tatmin ediyor ve güven veriyor. 

Dünya doğal emzik kategorisinde lider olan Danimarka markası Natursutten, emzik seçimi ve kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gereken püf noktaları sıralıyor.

Anne ve babalar daha doğmadan planlar yapmaya başladıkları bebekleri için her zaman en rahat ve en sağlıklı ürünleri tercih etmek istiyor. Bebeklerin vazgeçilmez arkadaşı olan emzikler, bilinçli kullanıldığı zaman onların doğal emme iç güdüsünü tatmin ediyor ve güven veriyor. Miniklere en doğru zamanda en uygun emziği seçen anneler, onların huzurlu ve sağlıklı bir gelişim dönemi yaşamasına katkı sağlıyor. Dünya doğal emzik kategorisinde lider olan Danimarka markası Natursutten, emzik seçimi ve kullanımı ile ilgili dikkat edilmesi gereken püf noktaları sıralıyor.

• Miniklerin yaşına ve gelişimine uygun boyutlarda emziği seçin. Bebeklerin doğal damak gelişimini destelemeye yardımcı olan emzikleri, onların yaşına ve gelişimine uygun boyutlarda seçmek gerekiyor. Bebekleri için en ideal emziği seçen ebeveynler, onların hiçbir yabancılık çekmeden emziğe alışmasını sağlıyor.

• Doğal bir alternatif olan kauçuk emzikleri tercih edin. Bebeklerini her şeyin en sağlıklısı ve en güzeli ile büyütmek isteyen ebeveynler için kauçuk emzikler mükemmel bir seçenek. Silikon emziklere göre daha doğal ve sağlıklı olan kauçuk emzikler, tek parça olarak üretildiği için bakteri ve kir birikmesine sebep olan parça aralıklarını ve çatlakları da engelliyor. Özellikle yeni diş çıkaran ve bu dönemde ısırma eğilimi gösteren bebeklerde kauçuk emzik kullanmak daha faydalı oluyor.

• Belirli aralıklarla emzikleri değiştirin. Bu durum bebeğinizin emziği ne kadar güçlü ve sıkı emdiğine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Emzik uçları zamanla kullanıma bağlı olarak aşınma, yırtılma veya renk değişikliği gibi belirtilerle deforme olabiliyor. Bu yüzden miniklerin sağlıklı gelişim gösterebilmesi için emzikleri belirli aralıklarla değiştirmek gerekiyor.

Silikon emziklere daha doğal alternatifler arayan ebeveynlerin bu ihtiyacını karşılamak amacıyla yola çıkan Danimarka markası Natursutten, 2016 yılından bu yana dünya doğal emzik kategorisinde lider. 58 ülkede satışta olan Natursutten, bebekleri için doğal ve saf kauçuk emzikleri tercih eden ebeveynlerin vazgeçilmezi oluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar