Header Ads Widget

Bu alana reklam verebilirsiniz

Bebek Nevresim Takımı Fiyatları

  Nevresim takımları günlük hayatımızın vazgeçilmezi olmasının yanı sıra bebek nevresim takımları ise bebeklerimizin yataklarında rahatça yatabilmeleri ve hijyenik olabilmeleri adına son derece önemlidir ve bebek nevresim takımı fiyatları da tercih edilen ürüne göre değişkendir. Bebek nevresim takımları, bebeklerin yatağında rahatça uyuyabilmesi adına ve annenin kolayca yıkayıp ütüleyebileceği kumaşlardan olması önemlidir. Ayrıca bebeklerin ciltlerinin ne kadar hassas ve sağlıklarının ne kadar hassas olduğu da göz önüne alındığında bebek nevresim takımı olarak mutlaka pamuklu kumaşlardan tercih edilmelidir.


Bebek Nevresim Takımı Nasıl Seçilir?
Bebeklerimizin huzurlu bir biçimde uykuya dalabilmeleri adına seçmiş olduğunuz bebek nevresim takımları oldukça önemlidir. Bebeklerinini mutlu ve verimli bir biçimde uyuyabilmelerini isteyen aileler tarafından öncelikli olarak bebeğin yatacağı yerde bulunan yorgan, yatak ve nevresim takımına önem ve özen göstermelidirler. Bebeklerin il altı aylarında yattıkları bebek yataklarının ne aşırı yumuşak ne de aşırı sert olmaması uzmanlar tarafından belirtilmekte ve nevresim seçimi konusunda da bir takım kriterlere dikkat edilmesi gerektiğini savunmaktadırlar. Alerjik yapıya sahip olan ya da alerjiye yatkın olan bebeklerde elyaf ürünler tercih edilmelidir. Şayet bebeğinizin, alerji riski bulunmuyor ise nevresimlerde ki ilk tercihiniz pamuklu ürünlerden yana olmalıdır. Ayrıca, yıkama zorluğu olmayan nevresim takımları satın alınmalı ve bebeğe ait olan ürünlerin tamamının antialerjik ve antibakteriyel özelliğe sahip olmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra yorgan ve yastık temizliği için ise altmış derecelik bir yıkama yeterli olabilir.
Bebek Nevresim Takımı Seçerken Renk Önemli Mi?
Birçok renk ve özelliğe sahip bebek nevresim takımı ve uyku setleri bulunmakta ve tercih edeceğiniz ürün çeşidine göre de bebek nevresim takımı fiyatları değişkenlik göstermektedir. Klasik olarak erkek bebekler için mavi renk ağırlıklı bebek nevresim takımları tercih edilirken, kız bebekler için ise pembe renk tercih edilmektedir. Beyaz, sarı, yeşil ve tuuruncu gibi renkler ise unisex renk kabul edilir. Yani hem kız bebeğe hem de erkek bebeğe kullanılabilir renkler olarak kabul edilir. Bu noktada tercih ailelere kalmıştır. Pek tabii ki kız bebeğe mavi ve erkek bebeğe pembe tercih edilmez ama diğer renk seçenekleri ve desenleri arasında tercih ailenin zevkine kalmıştır. Pek çok bebek nevresim takımı modeli için miraykaya.com adresini ziyaret ederek, fikir edinebilir ve rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar