Header Ads Widget

Bu alana reklam verebilirsiniz

Bebeklerin su içimini kolaylaştırıyor

Biberondan bardağa geçen bebekler için üretilen alıştırma bardakları, bu geçiş sürecinde annelere ve bebeklerine büyük kolaylık sağlıyor. Wee Baby’nin alıştırma bardakları, bebeklerin beslenme alışkanlığının değiştirilmesine yardımcı oluyor

Bebeklerin ek gıdaya başladığı dönemlerde tüketilen mama ve gıdalara göre su ihtiyacı artırıyor. İşte bu dönemler için kullanılmaya başlanan bebek sulukları, su içimini kolaylaştırıyor. Anneler ve bebeklerine sunduğu ürünlerle en fazla tercih edilen markalar arasında yer alan Wee Baby’nin tasarladığı alıştırma bardakları da bebeklerin bu geçiş sürecine alışmalarına yardımcı oluyor.

Özel tasarımı suyun dökülmesini önlüyor

6+ aylık bebekler için tasarlanan Wee Baby Antikolik Akıtmaz Kulplu Bardaklar özel tasarım silikon emzik ucu ve emzikteki özel kesim ile bebeğin sadece emme hareketi ile suyun gelmesini sağlayarak diğer durumlarda suyun akıtma ve dökülmesini önlüyor. Emziğin alt etek bölümündeki hava kanalları ise devamlı akış yaparak bebeğin hava yutmasının önüne geçiyor ve kolik oluşumunu önlüyor.

Tüm bu özelliklerin yanında özel olarak tasarlanan kulpları bebeğin bardağı tutmasını ve kavramasını sağlayarak, tutma becerisini geliştirmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda da bebeğin susadığında her an su ihtiyacını karşılamasını sağlıyor. 125 ml ve 250 ml olmak üzere iki farklı seçeneği bulunuyor.

Rahatlıkla taşınıyor

Akıtmaz bardaklar kategorisinde yer alan antikolik gaz yapmayan emzik tasarımı bulunan Wee Baby Akıtmaz Kulplu Bardaklar, akıtmaz özelliği ve kapağı sayesinde çantada kolayca taşınabiliyor. Emzik kısmı koruyucu kapağı ile hijyenik kalabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar