Header Ads Widget

Bu alana reklam verebilirsiniz

Özgün konseptiyle eşsiz bir fuar:Çocuk Gelişimi Fuarı

Çocuk Gelişimi Fuarı 15-18 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde ikinci kez düzenleniyor.

Çocuk Gelişimi Fuarı 0-10 yaş arası çocuklarımızın; sosyal, duygusal, zihinsel, kültürel ve bedensel açıdan iyi yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlendi. Bu yıl Mart ayında ikincisi düzenlenen fuarda; Eğitim Setleri, Kitaplar, Danışmanlık Merkezleri, Oyunlar, Oyuncaklar, Robotik Kodlama Ürünleri, Atölye Programları ve daha birçok materyal ve hizmet sergileniyor.

Hem anne-babalar hem de kreş ve anaokulu öğretmenleri ve yöneticileri için kaçırılmaması gereken bir fuar!

Hiç kuşkusuz her anne babanın isteği, çocuklarının iyi şekilde yetişmesini sağlayarak onları geleceğe tam donanımlı olarak hazırlamaktır. Bu fuarda, hem ebeveynler hem de okul öncesi eğitim kurumlarının öğretmenleri ve yöneticileri çocukların iyi gelişimi için sunulan en güncel materyal ve hizmetleri "bir arada" inceleme fırsatı bulabiliyorlar. Çocukları geleceğe iyi hazırlamak için ihtiyaç duyulan bu eşsiz buluşma platformu Türkiye'de önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

Çocuklarımızın yeteneğini keşfedelim!

Çocuk Gelişimi Fuarında, ürün ve hizmetlerin yanı sıra; seminer, söyleşi, çocuk gelişim atölyeleri gibi yönlendirici, eğitici etkinlikler de uzmanlar eşliğinde düzenleniyor. Tüm ziyaretçileri kapsayacak şekilde tasarlanan etkinliklere katılanlar hem eğitimlerden faydalanıyor hem de eşsiz deneyimler kazanıyor.

E-bilet kaydını yaptıranlara fuar girişi ücretsiz!

Çocuk gelişimi konusuna ilgili olan herkes www.cgfuari.com üzerinden e-bilet kaydı yaptırarak, fuarı ücretsiz ziyaret edebiliyor. E-bilet kaydı yaptırmayanlar ise 5 TL'lik giriş ücreti ödeyerek fuarı gezip etkinliklere katılabiliyor. 0-10 yaş grubu çocuklar için ise fuar ücretsiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar