Header Ads Widget

Bu alana reklam verebilirsiniz

Mega Bloks İle ‘Hayal Et, İnşa Et, Keşfet’

Her çocuğun içinde var olan yaratıcılığı ortaya çıkartmayı kendisine amaç edinen Mega Bloks’un ebeveynler tarafından en çok tercih edilen oyuncaklar arasında yer aldığını biliyor muydunuz?

Çocukların hem zihinsel hem de fiziksel gelişimlerine büyük destek sağlayan blok oyuncak üreticisi Mega Bloks, onların her adımını takip ederek gelişimlerine göre en uygun oyuncağı tasarlıyor ve çocukları için her zaman her şeyin en iyisini isteyen ebeveynlerin tam da gönlünde yatan aklında var olan oyuncakları çocuklarla buluşturuyor.

Çocuklara, oyuncaklarını tasarlarken aynı zamanda yaratıcılıklarının geliştirmeyi de öğreten Mega Bloks, oyuncakları inşa etme süreci bittiğinde, çocukların kendilerini kahraman gibi hissetmesini sağlayarak, onların gelecekte çok daha özgüvenli bireyler olmasında da oldukça etkin rol oynuyor.


Mottomuz: ‘Hayal et, inşa et, keşfet’
‘Hayal et, inşa et, keşfet’ mottosu ile tüm çocukların gelişiminde pay sahibi olmak isteyen Mega Bloks, yarattığı tüm oyuncak çeşitleriyle, çıkılan her yolda çocukların yanında olmaya söz veriyor.

Çocukların hayal dünyasının uçsuz bucaksız bir dünya olduğunu bilen Mega Bloks, onlar için hayalindeki her şeyi gerçeğe dönüştürme fikrini çok seviyor.

Çocuklar oyun setlerinin içinde yer alan farklı sayıdaki parçalardan belli tasarımlar yapabilecekleri gibi tamamen zihinlerinde yarattıkları tasarıma da hayat vererek kendi serüven dolu dünyalarının kapılarını aralayabiliyor.

En Büyük First Builder
Çocukları Mega Bloks ile ilk kez tanıştıran First Builder setlerinde yer alan blok oyuncakların parçaları minik ellerin kolayca kavrayabilmesi için diğer oyuncaklardan daha büyük tasarlanmış. Oyuncakların üzerinde sayı, resim ve harfler yer alıyor ve çocuklar eğlenirken farkına varmadan birçok temel kavramış öğrenmiş oluyor.


1 yaştan 12 yaşa kadar tüm çocuklar için birbirinden eğlenceli oyuncakların içerisinde Barbie’nin Malikanesi de yer alıyor Ninja Kaplumbağalar’ın dopdolu karavanı da… Hatta çocuklar birbirinden farklı ve eğlence dolu Mega Bloks oyuncakları ile Thomas ve Arkadaşları, Minions, Hello Kitty ve aklınıza gelen daha birçok karakterin dünyasını ele geçirebilecekler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar